1 maart 2013

Wat niemand maar lijkt te begrijpen is dat de situatie zeer, zeer, zeer ernstig is. De staatsschuld is iets van E25.000 per inwoner van Nederland maar bedenk dan dat velen, misschien wel de meesten aan het staatsinfuus liggen, JUIST DE REDEN WAAROM DE STAATSSCHULD ZO HOOG IS!!, en deze mensen Euro 0 bijdragen aan de aflossing van de staatsschuld, STERKER NOG, DOOR DIT VOLK WORDT DE STAATSSCHULD ZELFS NU NOG ELKE DAG HOGER!! Ieder ambtenaar of ‘bedrijf’ dat uit de staatsruif vreet draagt Euro 0 bij aan de aflossing van de schuld. Stel dat de helft van Nederland nog werkt, hoevelen doen dat puur in de private sector? Laten we zeggen de helft, dan werkt een kwart van de Nederlanders in de private sector en kunnen ze de staatsschuld aflossen, dan bedraagt de staatsschuld per werkende ongeveer Euro 100.000. Makkelijk op te brengen voor de multimiljonairs onder ons maar niet voor de modale werknemer met Euro 35.000 bruto die daar weinig tot niks aan overhoudt. Rente straks op 10% dan komt daar zo Euro 10.000 bij in een jaar. Onhoudbaar lijkt me, praktisch zeker.

Dat hoeft niet eens een probleem te zijn als we accepteren dat er 40 jaar lang bedonderd, besodemietert en gestolen is en grote groepen gaan accepteren dat dat niet meer kan maar daarvoor is de moraal zo ver weggezonken, dat zie ik niet meer gebeuren. Wat ik wel zie gebeuren is dat dieven, oplichters en fraudeurs koste wat kost vast blijven houden aan ‘verworvenheden’, gestolen goed, tot het uiterste. Liever ten onder dan anderen die echt werken maar niet zo ‘sophisticated’ zijn of jongeren iets gunnen. Proberen vast te houden aan alles, koste wat kost, dan maar Nederland kapot, als ik m’n positie en geld maar niet hoef in te leveren.

Gaat het zover komen dat dit land waar velen hard en serieus werken kapot gaat? Ik ben bang van wel. Waar praktisch iedereen dat onvoorstelbaar vindt redeneer ik heel logisch en kom dan tot de conclusie dat het makkelijk kapot kan en snel ook. Dat geklets van ‘voor ons zal de welvaart even niet groeien, pas onze kinderen zullen weer welvaartsgroei kennen’, te triest voor woorden is het. De welvaart kan best binnen een paar maand met 50% afnemen, geen probleem. Als er een atoombom valt is het zo 90%, geen probleem, dat zijn feiten maar niemand lijkt meer zich te kunnen voorstellen dat er iets ergs gaat gebeuren met ons, met Nederland, wat al praktisch niet meer bestaat in de randstad.. dat is al vernietigd, vervreemd, veranderd, een derde wereldland geworden op veel plaatsen.

Bedenk goed dat de moraal weg is, vooral bij de overheid, bedenk goed dat papiergeld niks is en het nooit gered heeft in de geschiedenis, papiergeld is van de overheid. De overheid waar wereldvreemde mannen en bitches van achterlijke wijven de dienst uitmaken.. Ann Raynd schreef het al in ‘Atlas Shrugged’, als de MKB ondernemer, de ondernemer die echt kan ondernemen, niet de ratten en oplichters die ‘CEO’  zijn bij een groot bedrijf, als de echte ondernemers hun verantwoordelijkheid voor de maatschappij niet meer dragen is het over en sluiten.. En Ann Raynd was helaas zeer intelligent, ze zag dit wat mij betreft zeer goed.

Wat nu te doen? Zeg het maar. Misschien is dit land al verloren, wat een verschrikkelijke schande, zo’n fantastisch land kapot laten gaan uit gemakzucht, te lui om dingen goed uit te zoeken, te lui en te bang om te zeggen dat er dingen fout zitten, goed fout, dan komt een keer het moment dat het ophoudt en daar zitten we wat mij betreft zeer dichtbij. Kun je wel Euro 100 miljoen bij elkaar gestolen hebben via de overheid maar dat zal je dan echt niet meer redden. De situatie is on-voor-stel-baar slecht en ieder moment kan de boel in elkaar storten maar niemand lijkt het te beseffen.

10 augustus 2012

cycli1

Deze bijbeltekst is interessant omdat de meeste Nederlanders denken dat ze alles weten en zich eerder Moses zullen voelen dan een simpel persoon terwijl ze in werkelijkheid bijna niks weten. Hoogmoed is een typische eigenschap van de moderne Nederlander, westerling, en hoogmoed komt voor de val.

Moses ones saw a man talking to God saying: Oh my lord, let me be your servant, let me tie your shoes, and wash your clothes, let me make you food and do your errans.

As the man was talking moses jumped in and started putting the man down for such saying, telling him that what he is saying is not right and a degrading of Gods character.

God pulled him aside and said: Moses, you are right in this manner, but why didnt you invite him to your home, and teach him with example? Not everybody views me as you do with your infinite knowledge about this world and the next. Some people kling on to these sort of worship because they dont know better, and i love them to their abilites.

5 juli. Er is niks veranderd. DE SITUATIE IS NIET ERNSTIG MAAR PRAKTISCH HOPELOOS. ZEER SNEL ZAL HET SYSTEEM INSTORTEN. TOTAAL INSTORTEN, OORLOG, HONGERSNOOD, MILJOENEN, MILJARDEN DODEN EN WAAROM? OMDAT WE HOOGMOEDIG, NAIEF EN ARROGANT ZIJN. Rutte, uiteraard in een hersenloos vrouwenkwekprogramma, ‘de Euro bestaat over 50 jaar nog’, nee verdwaasde naïeveling, zoals elke politicus in dit land, ik heb niks tegen Rutte, je mag blij zijn als je over een paar jaar zelf nog bestaat. Kans op WW III binnen een jaar tot maximaal drie jaar? Praktisch 100%. En dan niet zo’n oorlogje als we tijdens WW II in Europa gehad hebben wat weinig voorstelde behalve voor Duitsland en Rusland maar zoals ze in Rusland, Dresden en Berlijn, Stalingrad gehad hebben en dan nog erger, 100’en miljoenen doden, misschien wel miljarden. Dat mensen dom zijn, ok, daar kun je niets aan doen. Maar dat de intelligentsia/ de elite zo stom zijn als het achtereind van een varken en geen idee hebben wat er aan de hand is terwijl ze wel intelligent zijn en alles kunnen begrijpen maar te lui en te naief zijn, dat is verschrikkelijk.

16 April. De situatie is zeer, zeer, zeer ernstig en in Amerika wordt dat meer en meer begrepen maar in Europa en zeker in Nederland totaal niet. BEGRIJP GOED DAT WAT ONS WACHT DE KOMENDE JAREN NIET ALLEEN OVER GELD GAAT. Mede daarom is deze service ook zo duur, als u geld heeft dan kunt u zich voorbereiden op wat komen gaat. U heeft niks aan uw tonnen en miljoenen als er, snel, gaat gebeuren wat ik vrees, krijg ik ongelijk, mooi, maar waar het om gaat is dat u zich voorbereidt op meerdere realistische toekomstscenario’s die zeer, zeer, zeer extreem kunnen worden. Gaat alles zo door, prima, heeft u een deel ingezet als verzekering. Komt er snel een toekomst zoals ik verwacht dan bent u beter voorbereid dan wie dan ook.

Bovenste plaatje, hoe een economie/ civilizatie beweegt, het gaat afwisselend goed en slecht. We hebben nu bijna zeker de periode XY gehad en gaan nu YZ meemaken. Daaronder een afbeelding van hoe 99% foutief de ontwikkeling van de economie inschat, het wordt steeds beter met af en toe een teruggang. Misschien wordt dat in de toekomst ooit hoe het gaat, ik hoop het, maar met hoe alles nu georganiseerd is bestaat daar helaas geen enkele kans op, geen enkele.

En daar hebben we die enge Duitsers weer.. Ze willen nog steeds hetzelfde, geen vrijheid, geen kapitalisme maar socialisme en onderdrukking. Enge mensen.. Mijn systeem voorspelde dat dit zou gebeuren.. dit wordt extreem.

http://fora.tv/landing/richard_wolff?gclid=CLPl88CEv64CFcGGDgod1kgZeg#Richard_Wolff_Capitalism_Is_Not_Working

 Als u denkt dat dit nog goed komt.. Dit komt niet meer goed en er moeten maatregelen genomen worden om uw kapitaal veilig te stellen. Het goede nieuws, dat kan, maar niet met reguliere aandelen.

Een economie doet het goed, dan weer slecht, dan weer goed. Afhankelijk van factoren gaat het zeer goed en kan het ook zeer slecht gaan. Hoe meer kapitalisme en vrijheid hoe hoger de piek wordt en hoe minder erg het dal. Is er veel socialisme, communisme, fascisme dan wordt de piek minder hoog, minder welvaart en ontwikkeling, en wordt het dal zeer laag. WO II, Rusland onder Stalin zijn voorbeelden van dalen. Amerika in de jaren ’20 en ook de laatste jaren zijn voorbeelden van een fantastische bloeiperiode. Nu begint volgens mijn systeem een teruggang. En die kon wel eens extreem worden. Waarom? Omdat overheden groter zijn dan ooit. Hitler en Stalin hadden de overheid almachtig gemaakt, nu hebben we weer gigantische overheden, wat een goed idee.. Daarnaast willen de banken ook nog eens hun gokschulden afwentelen op de burger. Daarnaast zijn er on-voor-stel-ba-re schulden die nooit of te nimmer meer terugebetaald kunnen worden.

De schulden worden ook verkeerd voorgesteld en zijn veel en veel erger dan de gemiddelde persoon denkt. Dat komt door de vergelijking met het GDP. Vaak wordt er gesteld, de schuld is ongeveer 1x het GDP, klinkt niet erg, Amerika heeft zo’n schuld. Maar wat interesseert dat GDP mij? Het gaat om de overheidsinkomsten, die zijn in Amerika ongeveer 2 triljard per jaar, de schuld ongeveer 15 triljard, dus de schuld is 7x de inkomsten en groeiende. Dat is wel even wat anders dan 1x GDP. Daarbij komt A. de rente is extreem laag B. als de economie krimpt, wat mijn systeem voorspelt, de schuld automatisch hoger wordt, dan hoeft er verder niks te veranderen. Stel de rente op staatsleningen gaat naar een normale 10% dan is Amerika al bijna al haar belastinginkomsten kwijt aan het betalen van rente!!

Dit wordt praktisch gegarandeerd een zeer zware economische depressie die begint in de periode 2012/ 2013. Er zit veel maar dan ook echt veel en veel meer fout dan in 1929, extreem veel meer, de opvolgende economische depressie moet per definitie dus ook veel erger worden dan de jaren ’30. Ik kan het me niet voorstellen, ik wil het niet, maar emoties hebben geen plaats in het anticiperen op toekomstige ontwikkelingen. De deelnemers aan deze ‘economische voorspellingsdienst’ krijgen inzichten die ze nergens anders krijgen, zeker niet in de Nederlandse media. In Amerika zijn er enkelen die de zaken volgens mij wel scherp zien. Uiteraard leg ik degenen die deelnemen aan deze dienst alles veel nauwkeuriger uit, met jaartallen, koersdoelen voor goud, de AEX etc. etc.

Advertisements