BELEGGEN IN CANADESE AANDELEN, EXTRA RENDEMENT

Goudaandelen worden het meest verhandeld in Canada. Daar kopen we dus goudaandelen, gewoon via de ABN of Internaxx of welke bank u ook heeft.

Daar zit dus een valutarisico aan vast of in dit geval een valutavoordeel. De CAD staat nu op 1,50 en is daarmee zwaar ondergewaardeerd. Kijk, Canada produceert goud, Europa produceert zaken voor de industrie, in de tijd die we tegemoet gaan zijn productiegoederen niet erg populair, daarnaast produceert China veel zaken goedkoper, niet de hoge kwaliteit van Europa, dat is waar, maar daar gaat het de komende jaren niet om, handelsvolumes zullen internationaal afnemen, slecht voor de Euro maar dat is een detail vergeleken met de pensioenverplichtingen en de verplichtingen van de verzorgingsstaten door heel Europa. Daarnaast zit er veel fout in Portugal, Italië, Ierland, de baltische staten en dat zal zeker ten koste gaan van de Euro. Daarnaast, ja er is veel, hebben de Canadese banken niet zoveel gegokt.

Canada heeft al die problemen niet en is groot in goud waar vanuit de hele wereld vraag naar is en daarom verwacht ik een CAD van 0,75 binnen 2 jaar, dat betekent in Euro termen een verdubbeling van uw investering, ALLEEN AL MET HET VALUTAVOORDEEL, een gigantisch voordeel ten opzichte van andere beleggingen.

Advertisements