MIJN AANBOD

Euro 245,- inclusief btw eenmalig voor particulieren, Euro 475,- inclusief btw eenmalig voor bedrijven.

Deze service is deels gericht op beleggen maar veel belangrijker op wat er in de nabije toekomst op ons afkomt, dat ziet er zeer extreem uit. Ik leg u uit waarom dit gaat gebeuren. U wilt niet zomaar wat aannemen, dat begrijp ik. Ook hoe u zich kunt voorbereiden komt aan de orde, er is nog tijd en er zijn nog realistische mogelijkheden.

16 april 2012 Ik heb niet stil gezeten. De situatie is 1000x erger dan ik kon vermoeden. We gaan regelrecht af op een ineenstorting van de Amerikaanse economie en uiteraard zijn wij praktisch Amerika, zij gaan eraan, wij gaan eraan. Van ‘hihihi je moet beleggen’ zal het gaan naar ‘dit kan toch niet waar zijn’. Ja, dat kan wel helaas.

Wat ik aanbied.

1. welke goudaandelen te kopen, afhankelijk van uw vermogen. De HUI is een index van goud en zilver producenten. Als je veel geld hebt koop je die, dan zijn er de middelgrote producers en de bedrijven die goud zoeken en/ of weinig produceren. Mijn portefeuille kopiëren kan maar ieders financiële situatie/ risicobereidheid is anders dus iedereen kan een andere portefeuille hebben en rendementen kunnen daardoor enorm verschillen. Garantie op rendement kan niemand geven.

2. hoe om te gaan met emoties tijdens het beleggen zodat u niet zoals 97% aan het eind van de rit met lege handen staat, en uw bank/ adviseur maar lachen. Herkenbaar?

3. wanneer ‘de top’ in goud is, ik leg deelnemers uit waarom dat tussen aanhalingstekens staat

4. voorbereid zijn op de toekomstige ontwikkelingen in de maatschappij die wereldwijd waarschijnlijk zeer, zeer, zeer ernstig zullen zijn, denk aan zaken als WO III, kernoorlog etc.

Deze service gaat niet alleen om geld. Wat heeft u aan Euro 2.000.000 op de bank als er een economische depressie komt en u dit niet begrijpt en alles in uw bedrijf blijft pompen? Wat als er oorlog komt? Kan dat in onze moderne tijd? Ja, dat kan, ik leg alles uit in de maandelijkse nieuwsbrieven en de eenmalige uitleg voor nieuwe leden. Dit zijn concrete voorspellingen,waar u concreet wat aan heeft, geen vage bla bla zoals iedereen tegenwoordig gewend is.

BELEGGEN. Een eigen rekening met goudaandelen die u elk moment kunt verkopen, zeer lage kosten, dat is dé ouderwetse en goede manier van beleggen voordat het hele lieg en bedriegcircus van de financiële sector in de jaren ’90 begon. Ik heb een aantal goudaandelen gekocht maar misschien koopt u uw eigen goudaandelen uit de HUI, de index van goudproducenten, omdat u zeer veel geld heeft en dat liever doet, prima. Dan nog geef ik aan wanneer goud op z’n top is, wat die top voor fysiek goud en goudaandelen betekent, twee totaal verschillende dingen en geef ik inzicht in HOE U OMGAAT MET STRESS DOOR BELEGGEN. U heeft niks aan iemand die zegt wat u moet kopen, u moet ook zo min mogelijk spanning hebben en niet steeds kopen en verkopen maar ook niet buy and hold beleggen, beiden werken niet. De bank en beleggingsadviseurs vergeten dit belangrijke aspect bijna altijd OMDAT ZE ZELF VAAK TOTAAL NIET KUNNEN BELEGGEN, sterker nog, ze beleggen bijna nooit zelf. Dit is als tennisles krijgen van iemand die niet tennist, WAAN-ZIN.

ALGEMENE ECONOMIE. Daarnaast voorspel ik wat er volgens mij de komende jaren gaat gebeuren en hoe ze zich daarop moeten voorbereiden. Uiteraard moet u uw eigen ideeën vorm geven maar mijn input zal daar zeker bij helpen, als u alleen de achterlijke mainstream media volgt en denkt ‘alles komt goed’ en dat is niet zo dan hoort u straks bij de grote groep voor wie alles als een verrassing komt. Gaat het daarentegen straks echt fout, wat ik verwacht, dan bent u beter voorbereid dan 99% van de bevolking die wat mij betreft in een droomwereld leven.

Nergens in Nederland of Europa krijgt u deze informatie. Iedereen leeft vooral in Nederland in een droomwereld. In Amerika zijn er trouwens wel mensen die de toekomst objectief analyseren.

U kunt dit bedrag overmaken op rekeningnummer 511885504 tnv NIS, onder vermelding van goudaandelen plus.

Stuurt u tegelijkertijd een email naar info@goudaandelen.nl dan krijgt u alle relevante informatie.

Advertisements

2 thoughts on “MIJN AANBOD”

 1. 595 eur is toch wel stevig geprijst ? nee ? Ik vind het wel een zeer intressante site.
  eric

  • Klopt, je hebt gelijk.

   Ten eerste is dat om ‘gelukszoekers’ tegen te houden. Mensen met Euro 10.000, 20.000 die een hoog rendement willen halen. Wat is daarmee het probleem? Als het stijgt is alles fantastisch, als het daalt raken ze in paniek, verkopen alles, dan stijgt het weer, kopen ze, daalt het verkopen ze weer en zo eindigt het met niks. Zo verliest 50%, dan verliest nog ongeveer 47% met buy and hold en kom je op 97% ongeveer die verliest op de beurs. Nee, dan liever mensen met een ton, een half miljoen, 2 miljoen die 10% – 25% van hun geld beleggen en het zonder enorme stress rustig een paar jaar in een belegging kunnen houden.

   Verder hebben veel mensen met geld een BV, die krijgen een nota en is het dan netto ongeveer de helft.

   Ten derde, het gaat niet alleen om geld. Sterker nog, HET ZIET ER OP HET MOMENT ZO ONVOORSTELBAAR SLECHT UIT dat zelfs al heb je Euro 5 mln. op je rekening je straks je leven nog niet zeker zult zijn. De tijden die we tegemoet gaan, en snel, zullen 100x erger worden dan WW II. Ik ga het niet helemaal uitleggen maar het is voor een groot deel aan onszelf te danken, iedereen een fake baantje bij de overheid of opdrachten bij een ‘prive bedrijf’ maar alleen van de overheid, massaimmigratie, een elite die zich alleen maar bezig houdt met geld verdienen, kunst, beleggen en reizen. Iedereen die trapt in dingen als ‘we hebben buitenlanders nodig om de vergrijzing op te vangen’ eeuuhh betekent vergrijzing niet minder economische activiteit en daarom juist minder noodzaak tot die massaimmigratie die nooit nodig geweest is, ‘global warming door CO2’, ‘vrouwen moeten ook een baantje bij de overheid en doen alsof ze werken en geen kinderen krijgen of als ze toch 1 of 2 kinderen krijgen die zo snel mogelijk dumpen bij een andere vrouw met een gesubsidieerd fake baantje’, ‘als de banken omvallen stort alles in’, ‘als Griekenland uit de Euro gaat wordt het een ramp’, ‘positief blijven, niet elkaar de put in praten he’ alsof positief praten slecht handelen kan compenseren, ‘het is crisis’ in een van de rijkste tijden ooit, gestoord is het. Prima als je zo stom bent als het achtereind van een varken dat je al deze onzin gelooft moet je niet verbaasd zijn dat binnen 5 jaar voor de meesten van ons de dood wacht. Ja, het is hard en het klinkt absurd, ik begrijp het, maar lees m’n andere teksten, die zijn allemaal vrij rationeel, dit zeg ik niet zomaar.

   Wat mij betreft is 99% van de Nederlanders achterlijk of wel intelligent maar to-taal naief, zo was ik ook ooit maar ik ben wel gaan nadenken. We staan aan de rand van de afgrond. Iemand die het een beetje begrijpt is Willem Middelkoop maar zelfs hij ziet het grote plaatje niet.

   Het spijt me, zou graag iets leuks vertellen maar feiten zijn feiten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s