MIJN AANBOD VOOR U

Euro 245,- inclusief btw eenmalig voor particulieren, Euro 475,- inclusief btw eenmalig voor bedrijven.

Deze service is deels gericht op beleggen maar veel belangrijker op wat er in de nabije toekomst op ons afkomt, dat ziet er zeer extreem uit. Ik leg u uit waarom dit gaat gebeuren. U wilt niet zomaar wat aannemen, dat begrijp ik. Ook hoe u zich kunt voorbereiden komt aan de orde, er is nog tijd en er zijn nog realistische mogelijkheden.

16 april 2012 Ik heb niet stil gezeten. De situatie is 1000x erger dan ik kon vermoeden. We gaan regelrecht af op een ineenstorting van de Amerikaanse economie en uiteraard zijn wij praktisch Amerika, zij gaan eraan, wij gaan eraan. Van ‘hihihi je moet beleggen’ zal het gaan naar ‘dit kan toch niet waar zijn’. Ja, dat kan wel helaas.

Wat ik aanbied.

1. welke goudaandelen te kopen, afhankelijk van uw vermogen. De HUI is een index van goud en zilver producenten. Als je veel geld hebt koop je die, dan zijn er de middelgrote producers en de bedrijven die goud zoeken en/ of weinig produceren. Mijn portefeuille kopiëren kan maar ieders financiële situatie/ risicobereidheid is anders dus iedereen kan een andere portefeuille hebben en rendementen kunnen daardoor enorm verschillen. Garantie op rendement kan niemand geven.

2. hoe om te gaan met emoties tijdens het beleggen zodat u niet zoals 97% aan het eind van de rit met lege handen staat, en uw bank/ adviseur maar lachen. Herkenbaar?

3. wanneer ‘de top’ in goud is, ik leg deelnemers uit waarom dat tussen aanhalingstekens staat

4. voorbereid zijn op de toekomstige ontwikkelingen in de maatschappij die wereldwijd waarschijnlijk zeer, zeer, zeer ernstig zullen zijn, denk aan zaken als WO III, kernoorlog etc.

Deze service gaat niet alleen om geld. Wat heeft u aan Euro 2.000.000 op de bank als er een economische depressie komt en u dit niet begrijpt en alles in uw bedrijf blijft pompen? Wat als er oorlog komt? Kan dat in onze moderne tijd? Ja, dat kan, ik leg alles uit in de maandelijkse nieuwsbrieven en de eenmalige uitleg voor nieuwe leden. Dit zijn concrete voorspellingen,waar u concreet wat aan heeft, geen vage bla bla zoals iedereen tegenwoordig gewend is.

BELEGGEN. Een eigen rekening met goudaandelen die u elk moment kunt verkopen, zeer lage kosten, dat is dé ouderwetse en goede manier van beleggen voordat het hele lieg en bedriegcircus van de financiële sector in de jaren ’90 begon. Ik heb een aantal goudaandelen gekocht maar misschien koopt u uw eigen goudaandelen uit de HUI, de index van goudproducenten, omdat u zeer veel geld heeft en dat liever doet, prima. Dan nog geef ik aan wanneer goud op z’n top is, wat die top voor fysiek goud en goudaandelen betekent, twee totaal verschillende dingen en geef ik inzicht in HOE U OMGAAT MET STRESS DOOR BELEGGEN. U heeft niks aan iemand die zegt wat u moet kopen, u moet ook zo min mogelijk spanning hebben en niet steeds kopen en verkopen maar ook niet buy and hold beleggen, beiden werken niet. De bank en beleggingsadviseurs vergeten dit belangrijke aspect bijna altijd OMDAT ZE ZELF VAAK TOTAAL NIET KUNNEN BELEGGEN, sterker nog, ze beleggen bijna nooit zelf. Dit is als tennisles krijgen van iemand die niet tennist, WAAN-ZIN.

ALGEMENE ECONOMIE. Daarnaast voorspel ik wat er volgens mij de komende jaren gaat gebeuren en hoe ze zich daarop moeten voorbereiden. Uiteraard moet u uw eigen ideeën vorm geven maar mijn input zal daar zeker bij helpen, als u alleen de achterlijke mainstream media volgt en denkt ‘alles komt goed’ en dat is niet zo dan hoort u straks bij de grote groep voor wie alles als een verrassing komt. Gaat het daarentegen straks echt fout, wat ik verwacht, dan bent u beter voorbereid dan 99% van de bevolking die wat mij betreft in een droomwereld leven.

Nergens in Nederland of Europa krijgt u deze informatie. Iedereen leeft vooral in Nederland in een droomwereld. In Amerika zijn er trouwens wel mensen die de toekomst objectief analyseren.

U kunt dit bedrag overmaken op rekeningnummer 511885504 tnv NIS, onder vermelding van goudaandelen plus.

Stuurt u tegelijkertijd een email naar info@goudaandelen.nl dan krijgt u alle relevante informatie.

 

Advertisements