Nederland is de DDR geworden, dit gaat zeer, zeer, zeer extreem worden

De overheid ‘creëert’ 30.000 banen. Maar die kosten ongeveer Euro 100.000 per stuk……….. Geld rondpompen en verbranden, dat is het enige waar het nog om gaat. En dan hebben we het nog niet eens over het menselijk leed, de kindertjes die gedumpt worden in de creche, zelfs baby’s worden gedumpt, keiharde kindermishandeling. Dit zijn Stalinistische praktijken. Hoe eerder dit systeem instort hoe beter, zeker voor alle kindjes en baby’tjes, het is werkelijk niet te geloven.

En het zal snel instorten. U kunt zich als rijke beter voorbereiden dan wie dan ook, er is nog tijd, voor de deelnemers leg ik alles uit.

Toeslag kinderopvang laat meer moeders werken

DEN HAAG –  Op de arbeidsmarkt zijn steeds meer werkende moeders te vinden, dankzij een hogere toeslag voor kinderopvang en een hogere korting voor alleenstaande ouders of ouders die minder verdienen. Daarnaast werken moeders langer door deze overheidsregelingen. Tussen 2005 en 2009 leverde het overheidsbeleid per saldo ongeveer 30.000 volledige banen op, aldus het Centraal Planbureau (CPB) dinsdag.
Om dit te bereiken gaf de overheid ongeveer 100.000 euro uit per extra baan. Op het aantal werkende vaders had het stimuleringsbeleid geen effect. Vaders gingen wel wat minder uren werken (24 minuten per week).
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s